Lisään myös edellisen viikon värisävyihin sopivan kollaasin
kun
sattui olemaan maljakossa Vatikaanit lipun värejä.

Kevääseen kuuluu ehdottomasti tuoreen parsan syöminen.
Kylmäsavulohi (Norjan) ja hollandaisekastikee kruunaa herkun.
Valmista hollandaisekastiketta, tyydyttynyttä rasvaa 2%.
Sopii myös meille sydänystävällisesti terveellisesti syöville.
Valmistus: pesin parsat ja katkaisin n. 2 cm kovan paksusta
päästä pois. En kuorinut koska nuori tuore parsa on ohut kuorinen.
Laitoin leivinpaperin päälle uunivuokaan.
Päälle loraus oliviiöljyä, ripaus suolaa ja mustaa pippuria.
Pyörittelin parsoja pellillä jotta tasaiseti maustuu.
Paistoin uunissa 210 C° 15 minuuttia.
Nautitaan kevään tuomista mieltä piristävistä mahdollisuuksista
pimeän kylmän jälkeen! 💚💛
Kuunnellaan, katsellaan, haistellaan ja maistellaan ja
ollaan vaan... mutta ulkoillaan myös paljon. ☀️
Ooh, pääsisipä terassille juomaan yhden oluen! No, ehkä ensi viikolla.
VastaaPoistaIhanan aurinkoisia kollaaseja.
Eletään toivossa että päästäisiin tänä keväänä terassille.
PoistaKiitos SusuPetal!
Tuo tropiikin uma-allaskuva on niiiiiin kutsuva, olisipa tuolla! Kyllä minulle parsa ja lohikin maistuisi. Kauniit kuvat.
VastaaPoistaKiva olisi pulahtaa uima-altaaseen.
PoistaHyvää on lohi ja parsa.
Kiitos Riitta k!
Hienoja upeita kollaaseja. Keltaiset kukat täynnä iloa!
VastaaPoistaKiitos Aino Harjula kivasta haasteesta!
PoistaOn todellakin herkkuja. Kiitos minullekin aimo annos parsaa. Maistuisi todella.
VastaaPoistaKevätiloa näissä kollaaseissa.
Kevät tuo iloa.
PoistaNyt on tuoreita parsoja myynnissä. Kiva kun ei tarvi etes kuoria.
Kiitos Aimarii!
Wunderschöner Tulpenstrauß, auch deine Collage gefällt mir gut. Die offizielle Spargel Saison ist bei uns auch eröffnet und ich genieße die leckeren Gerichte sehr gerne.
VastaaPoistaLassen Sie uns den Spargel genießen.
PoistaLieselotte, Vielen Dank!
The yellow flowers are extraordinary.
VastaaPoistaCatalin, thank you!
PoistaHienot kollaasit ja miellyttäviä mielikuvia kaikille aisteille.
VastaaPoistaKiitos Kirsti Kaija!
PoistaBannerisi on raikas kuin kevään iloinen riemu!😍
VastaaPoistaViikko sitten meilläkin syötiin kylmäsavulohta ja parsaa kokkipoikani tekemällä hollandese kastikkeella.Sittemmin ostin taas nipun ja pilkoin ruokaisaan salaattiin.On se vaan niin herkkua.😊
Ihanaa värikkyyttä kollaaseissakin.
Harvemmin on saatavilla näitä upeita kerroksellisia tulppaaneja kaupassa.
PoistaItse tehty hollandaise on parhainta. Aiemmin tein itse hollandaisen.
Luovuin itse tekemisestä kun en osaisi tehdä ilman voita. Pitää välttää voin käyttöä, tilalla öljyt. Kaupan hyllystä onneksi löytyi vähä voista kastiketta.
Hyvää on parsa salaatissakin.
Ostan myös lisää parsaa. Nams, herkkua. 😋
Kiitos Mirjam-Matilda!
I listened to the "babbling brook accompanied by the flute" while I had my lunch. Peaceful, serene and, for whatever reason, I began to envision Henry Wadsworth Longfellow's "The Song of Hiawatha" and the deep, blue-black waters of Gitche Gumee in the moonlight off Pictured Rocks in Michigan .... and then, the Hiawatha and Minnehaha sculpture near Minnehaha Falls in Minneapolis .... a great lunch .... thank you, Liplatus ....
VastaaPoistaAlthough my lunch did not include asparagus, looking at it in your photograph made the memory of its taste very real .... a great lunch .... bon appétit, Liplatus ....
Nice when you enjoy lunch.
PoistaI chose this flowing music as my lunch background.
Then when you go to the pool, you can listen to rock music as exercise music.
Michigan, an oasis of memories.
..Enjoy your meal...
Fram Actual, thank you!
Herkkua vatsalle ja silmille. Kiitos.
VastaaPoistaKiitos Sami Niilola!
PoistaQue buena entrada amigo mío, excelente plato, unas imágenes extraordinarias de gran colorido y una buena música de relajamiento, no se puede pedir más. ¡Excelente!
VastaaPoistaUn abrazo y buena semana.
¡Que tengas una buena semana!
Poistaretazosmios, gracias!
La primavera en todas sus facetas, fotos preciosas y muy apetitosas.
VastaaPoistaUn abrazo
Fernando Álvarez, gracias!
PoistaTodo bello las fotos, la música muy relajante y la receta.
VastaaPoistaSaludos.
Tomás B, gracias!
PoistaUpean upeat kollaasit - rakastan värejä ja sinä olet ne kyllä saanut ihan hehkumaan!
VastaaPoistaParsaa on kyllä tehtävä viimeistään viikonloppuna, sillä suunpieli ihan kostui kuvaasi katsellen....
Iloa ja energiaa kevääseesi!
Nyt kun tuoreena saa parsaa ei kannata jättää väliin.
VastaaPoistaIloista kevättä myös Sinulle!
Ihanaa rentouttavaa musiikkia! Kuuntelin kokonaan ja sitten se yht´äkkiä loppui.
VastaaPoistaKaunis pehmeä, puinen, syvä ääni hänen soittimessaan. Veden solina rauhoittaa.
Hyvänolon musiikkia, hyvin rentouttaa.
VastaaPoistaKiitso Sartsa!
Beautiful spring photoes!Also love the food :)))Salmon, we have so much of it that we are really tired and now, we only eat trout :))Most of all I like your peacful music..Soo realxing!
VastaaPoistaThank you for sharing !Wish you a happy week!
Food is most important ...;))
VastaaPoistaRainbow salmon is available here. trout, but Norwegian salmon is more to my taste.
While listening to this music, you can even fall asleep.
Good week too for you!
Anita, thank you!
Kaunis yhdistelmä nuo Vatikaanin lipun värit.
VastaaPoistaKyllä on hieno ja terveellinen ruoka-annos. 💚💛🧡
Kiitos Rita A!
PoistaIhanat kauniit piristävät värikkäät kuvat, ja lemppari ruoka-annos.
VastaaPoistaMusiikissa olen melkein kaikki ruokainen.
Hyvää kevään odotusta, tai kevättäkin jo!
Hyvää kevättä myös Sinulle!
PoistaKiitos Pirjo!
Colores preciosos en tus bellas fotografías.
VastaaPoistaTu entrada es unos deliciosos placeres para todos los sentidos.
Besos
VENTANA DE FOTO, gracias!
PoistaHienot kollaasit!
VastaaPoistaKiitos MaaritKoo!
PoistaSilmille ja mielelle kaunista väriterapiaa kollaaseissa. Oih, lohi & parsa on niin hyvää.
VastaaPoistaKiitos Ninnu!
PoistaTulppaanit lennähtivät suoraan syliin. Kiitos. Viimeinen lautasellinen on juuri sama mitä meillä oli viikonlopulla. Parsan kanssa voit myös pannulla pyöräyttää korppujauhoja parsan päälle.
VastaaPoistaHyvää on. Korppujauho antaa lisä makua ja ruokaisemmaksi myös tekee.
PoistaKiitos Kaari3!
Preciosas fotos y que pinta tiene ese plato. Un saludo.
VastaaPoistaAna Manotas Cascos, gracias!
Poistaque belleza de blog
VastaaPoistaRECOMENZAR, gracias!
PoistaMi piace questo tuo post molto primaverile è una festa di colori.
VastaaPoistaUn abbraccio, namastè 🙏
enrico
Enrico zio, grazie!
VastaaPoista